Foto: ISU Constanța

Bilantul centralizat de către Prefectura Constanța, arată că, în cursul zilei de marți, zeci de localități din județ se confruntă cu probleme în alimentarea cu energie electrică. Conform datelor comunicate de instituție, fenomenele meteorologice extreme de săptămâna trecută, respectiv ninsorile abundente și rafalele puternice de vânt, și-au lăsat amprenta asupra infrastructurii electrice din 60 de localități constănțene, unde furnizarea curentului electric a fost întreruptă fie parțial, fie complet.

De asemenea, există probleme și cu alimentarea cu apă, existând avarii la rețeaua de apă în 45 de localități. Reprezentanții Prefecturii spun că echipele locale și regionale ale furnizorilor de electricitate și apă lucrează pentru remedierea situației cât mai repede.

Pe de altă parte, fenomenele meteo au afectat și transportul feroviar. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că 17 trenuri sunt anulate marți – opt trenuri care ar fi trebuit să plece din localități ale județului Constanța și nouă trenuri care ar fi trebuit să sosească.

Potrivit datelor comunicate de Instituția Prefectului, toate drumurile naționale din județ sunt deschise circulației, iar utilajele de deszăpezire continuă să intervină pe 16 drumuri județene.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Navalnîi urma să fie eliberat într-un schimb de prizonieri în momentul în care a decedat, spune o activistă anticorupție din Rusia

Aleksei Navalnîi, liderul opoziției ruse, urma să fie eliberat în cadrul unui…

Taximetriștii protestează în Piața Constituției din București

Sute de taximetriști din București au ieșit astăzi în stradă, protestând în…

VIDEO. RA-APPS investește în secret 7 milioane de euro din bani publici în viitoarea locuință a lui Klaus Iohannis

Regia Protocolului de Stat a început în secret renovarea unui fost sediu…

Macron nu exclude trimiterea de trupe terestre în Ucraina 

Președintele francez, Emmanuel Macron, a declarat că nu exclude trimiterea de trupe…

Parlamentul Ungariei aprobă cererea Suediei de aderare la NATO

Parlamentul Ungariei a votat luni pentru a ratifica cererea Suediei de a…