O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost reținută și urmează să fie prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzată de tentativă de omor. Fata a înjunghiat pe motiv de răzbunare un profesor din cadrul Colegiului Tehnic “Traian Vuia” din Oradea, după ce acesta a reclamat-o la conducerea școlii pentru că a fost găsită împreună cu un băiat în internat.

Potrivit anchetatorilor, luni dimineață fata a avut un conflict verbal cu profesorul în biroul directorului, întrucât acesta a sesizat o conduită necorespunzătoare a elevei. Nervoasă de mustrarea suferită, adolescentă a scos dintr-o mânecă un cuțit cu lamă de 21 cm și l-a lovit pe profesor în zona spate, provocându-i răni grave care necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar fata a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie propusă arestarea ei preventivă.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Navalnîi urma să fie eliberat într-un schimb de prizonieri în momentul în care a decedat, spune o activistă anticorupție din Rusia

Aleksei Navalnîi, liderul opoziției ruse, urma să fie eliberat în cadrul unui…

Taximetriștii protestează în Piața Constituției din București

Sute de taximetriști din București au ieșit astăzi în stradă, protestând în…

Soțul Dianei Șoșoacă a fost dat afară din partidul SOS România

Silvestru Șoșoacă, soțul controversatei senatoare Diana Șoșoacă, a fost exclus din partidul…

VIDEO. RA-APPS investește în secret 7 milioane de euro din bani publici în viitoarea locuință a lui Klaus Iohannis

Regia Protocolului de Stat a început în secret renovarea unui fost sediu…