Zeci de părinți și-au manifestat indignarea și au organizat un protest în fața Școlii “Nicolae Titulescu” din București, după a ieșit la iveală un caz de abuz asupra unui copil în vârstă de opt ani, petrecut de două ori în toaleta școlii.

Cazul a fost prezentat de Antena 3 CNN, iar părinții elevilor sunt profund îngrijorați și temători să-și mai lase copiii să meargă la școală în aceste condiții. Aceștia cer răspunsuri urgente din partea conducerii școlii și așteaptă măsuri concrete pentru prevenirea și combaterea abuzurilor.

Potrivit informațiilor prezentate, abuzul asupra copilului s-a produs de două ori în toaleta unității școlare. În primul caz, presupusul violator avea doar 11 ani, iar victima era un copil de 8 ani. Cu toate acestea, dosarul a fost clasat pentru că agresorul era considerat prea tânăr pentru a fi tras la răspundere penală. În ciuda acestui fapt, conducerea școlii a încercat să mușamalizeze cazul, iar victima a devenit ținta bullying-ului din partea colegilor, ceea ce a dus la repetarea abuzului la un an și câteva luni distanță de prima agresiune.

Părinții copiilor afectați sunt profund indignați de modul în care conducerea școlii a tratat acest caz și cer măsuri urgente pentru asigurarea unui mediu sigur și protejat în instituția de învățământ. Ei solicită o anchetă amănunțită în acest caz și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați în abuzul asupra copilului.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook