Asa cum v-am scris in episoadele anterioare PSD Năvodari si PRO ROMANIA Constanta egal LOVE prin prisma celor doi parteneri de “afaceri” pe bani publici , Chelaru Florin – primar Năvodari si Duna Dumitru , membru și finanțator PRO ROMANIA !

Afacerea PUG ( Plan Urbanistic General ) al localității Năvodari , reprezinta pușculiță cu “cocoșeii de aur ” a celor doi . Cum funcționează “afacerea”? va spun imediat . Reamintesc ca SC PROIECT UNIQUE SRL a câștigat licitația în detrimentul altor 13 firme de profil din țara , bineînțeles cu ajutorul informațiilor lui Chelaru . Ai teren in Mamaia Nord ?! Vrei sa construiești ceva și sa beneficiezi de alți indicatori urbanistici decât cei existenți si sa faci mai mult profit ? Te duci sau ești trimis de primar la Duna Dumitru pentru a-ti trece in realizarea PUG-ului indicatorii urbanistici pe care ii dorești. Ai URBANISM de informare P+2? nici o problema , Duna iti va face pe terenul sau terenurile tale P+3 sau P+4 sau cine stie ce interese mai sunt in zona si vei putea realiza P+8! Interesant, nu?! toate informațiile si toți indicatorii stau in pixul lui !!! Uite asa te transformi in Moise si începi sa crezi ca chiar ești el . Pentru asta trebuie sa decartezi la Duna …

Imaginați-va cam câte terenuri , parcele sunt in Mamaia Nord …hmm …realizați cam câți bani încasează cuplul nostru ? milioane de euro ! Orice investitor din țara care ajungea la primărie pentru un proiect mare , era chemat si Duna Dumitru ! In calitate de ??!! Asta il puteti intreba pe Chelaru ! Asa s-a întâmplat si cu ansamblul rezidențial DE SILVA al omului de afaceri Virgil Calina , prin SC DE SILVA INTERMED SRL din București ! A cumpărat câteva ha de teren , l-a parcelat , pe unele a construit iar pe unele le-a vândut . Cine credeți ca a executat toate planurile arhitecturale? …ati ghicit …Duna Dumitru ..mai mult decât atat, societatea lui a încheiat un contract NOTARIAL cu DE SILVA, in care …ATENȚIE ..oricine cumpăra un teren de la aceasta firma ESTE OBLIGAT SA FACĂ PROIECTUL si tot ce tine de el cu DUNA DUMITRU !! Interesant contract , nu ?!?!? si uite cum Duna încasează numai de la un dezvoltator 1-2 milioane de euro !!! Dar deh , au putut construi P+9!

Am trimis Primăriei Năvodari o solicitare conform legii 544/2001, a liberului acces al informațiilor de interes public in care am solicitat atât numărul contractelor pe care SC PROIECT UNIQUE SRL le-a avut sau le are cu Primăria Năvodari , precum si data câștigării licitației PUG Năvodari si contractul pentru PUG. Asa cum vedeți in imagini , Primăria a răspuns numai despre numărul contractelor, dar nici o informație despre PUG Năvodari !

Voi reveni cu detalii, drept la replica : [email protected]

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook