Florin Chelaru primarul PSD din Năvodari și partenerul lui din Pro Romania, Dumitru Duna, conducătorul din umbra al Pro Romania, individul care face jocurile de culise, transmit că se bucură de notorietatea pe care le-o facem, prezentând toate matrapazlâcurile ilegale pe care le fac! Tupeul, aroganța, nesimțirea lor este ruptă din filmele cu mafioți iar asta este posibil datorită…lipsei de empatie a acestor personaje fată de natura umană si lipsa de reactie a cetatenilor fată de acesti indivizi. Tupeul celor doi este nemăsurat datorită faptului că beneficiază de protecția oamenilor din instituțiile statului, care asistă pasiv la fărdelegile celor doi!

În prima parte v-am prezentat cum Duna a legat o relație de tip mafiot cu DAYAN FETISLAM, directorul IGSC și cum împreună cu acesta șantajau diverși investitori, firme de construcții în schimbul a unor sume cuprinse intre 10.000-20.000 euro, tot planul fiind pus cap la cap de Duna Dumitru!

Pentru a-l recompensa pe DAYAN FETISLAM, Duna Dumitru prin societatea lui, PROIECT UNIQUE SRL, devine antreprenorul blocului pe care DAYAN FETISLAM îl construia prin societatea BUILDING RENTING CONCEPT SRL, societate care îi are ca și acționari pe Valentin Nicu RUSU și pe tatăl lui Dayan, FETISLAM Olgun (ambii în proporție de 50%) – așa cum reiese din documentația de la registrul comerțului – Familia FETISLAM mai deține părți sociale și într-o societate cu denumire asemănătoare RENTING CONCEPT SRL

ÎN PREMIERĂ – contractul dintre firma lui Duna și a lui Dayan.

După cum vedeți, prețul pe care DUNA îl percepe prietenului Dayan este de 26 euro/mp cu materiale incluse (adică cofraje, elemente de cofraje, popi, etc). Numai costurile cu materialele de execuție este de 13 euro/mp+TVA, ceea ce înseamnă că pentru manopera în sine mai rămân 13 euro/mp cu taxe incluse (TAXE SALARIALE). Eliminând și un cost de 4 euro taxele, societătii care a construit îi rămân aproximativ 9 euro/mp, adică la suprafața de 1300 mp a blocului, 11 700 euro din care trebuie să plătească salarii, transport și alte cheltuieli indirecte. Bineînțeles că la suprafata blocului costurile reale, directe și indirecte sunt de 4 ori mai mari. Pe scurt, Dayan FETISLAM a plătit jumătate din suma reală a construirii blocului, el neavand legătură directă cu constructorul șantajat, escrocat și tepuit de Duna Dumitru pentru șeful IGSC! Ca răsplată în decursul execuției blocului, Duna Dumitru trece prin IGSC zeci de dosare cu probleme de la care încasează sute de mii de euro!

Blocul lui Dayan construit fară respectarea legii construcțiilor, legea 50/1991


Să nu vă închipuiți că s-a respectat vreo etapă prevăzută în legea construcțiilor la blocul lui Dayan…NU…Nici măcar una! Nu putea să fie pentru că blocul s-a executat în timp ce a doua autorizație de constructie nu exista, nu au fost făcute anunțuri către IGSC, dirugintele era inexistent la fel ca și RTE-ul, toți fiind pusi să semneze documentația la sfârșit ca primarii. Mai mult de atât, Duna a făcut o expertiză tehnică ca să acopere toate lipsurile de documente care nu existau, cu toate că legea prevede astfel de lucruri numai în anumite condiții. Deci, CARTEA TEHNICĂ a lui Dayan este un MARE FALS! Ce contează, el este seful, nu?!!

Angajații de la departamentul de urbanism pusi pe fugă de intervenția lui Chelaru pentru prietenul Dayan.

Intră în scena Florin Chelaru, capul organizației! Angajații Primăriei Năvodari observând abaterile în privința documentației și a nerespectării execuției, în sensul că blocul este mult mai mare decât ce este în planuri, au fost pusi pe fugă de Florin Chelaru! Astfel, Chelaru protejandu-l pe DAYAN, nu va avea probleme în controale din partea IGSC sau doar de vreun control fictiv, având în vedere gravele abateri pe care acesta le avea în desfășurarea investițiilor prin intermediul lui Damian și a lui Cristi Popescu, de la Wave Residence! O mână spală pe alta și amândouă fața!

Următorul episod…pumni și picioare cărate oamenilor de afaceri care au curajul de a înfrunta loja masonică “Colosseum” din care fac parte protagoniștii nostri , jafuri și furturi în numele lui Chelaru.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook