Marți seară în jurul orei 21:00 a avut loc un accident între două ambarcațiuni pe Brațul Sfântu Gheorghe, în zona localității Dunăvățu de Sus. Potrivit apelului la numărul de urgență 112, două persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre cele două bărci și au necesitat îngrijiri medicale.

Echipajele medicale sosite la fața locului le-au acordat victimelor primele îngrijiri și le-au transportat de urgență la Spitalul Județean Tulcea. Cele două persoane prezentau diverse traumatisme, însă viața lor nu este pusă în pericol.

În urma evenimentului, conducătorul celeilalte ambarcațiuni implicate în accident a fost dat dispărut. Până în prezent, eforturile autorităților de a-l găsi pe bărbatul dat dispărut au rămas fără succes, scafandrii inspectând întreaga zonă în care a avut loc accidentul.

Cauzele exacte ale producerii coliziunii dintre cele două bărci urmează să fie stabilite în urma anchetei ce se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. Căutările continuă pentru a-l găsi pe conducătorul celei de-a doua ambarcațiuni

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook