Actorul american Steven Seagal a apărut recent în ruinele unei închisori distruse din Ucraina, în calitate de reprezentant oficial al Rusiei, potrivit Military Time.

Site-ul de știri rusesc TVZVEZDA a postat online un videoclip care îl arată pe Steven Seagal la locul închisorii Olenivka din estul Ucrainei. Închisoarea a fost demolată recent în urma unei explozii care a ucis cel puțin 40 de prizonieri de război ucraineni, iar în prezent nu este clar ce anume a provocat atacul. În videoclipul postat, Steven Seagal a acuzat forțele ucrainene că au distrus închisoarea din ceea ce el a dat de înțeles că ar fi motive legate de conspirație.

Steven Seagal s-a identificat ca fiind un reprezentant special al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse pentru relațiile umanitare dintre Rusia și SUA.

În videoclip, Steven Seagal (și, prin extensie, guvernul rus) susține că distrugerea închisorii se datorează sistemului HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) folosit de armata ucraineană.

Seagal a mai insinuat că presupusul atac cu rachete a fost efectuat direct la ordinul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski pentru a reduce la tăcere presupușii “naziști” care erau închiși acolo.

Steven Seagal a fost asociat din ce în ce mai mult cu Federația Rusă și cu Vladimir Putin de ani de zile și a primit cetățenia rusă în 2016.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.