Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunțat retragerea de la comercializare a unui lot de carne de pui contaminat cu Salmonella. Este vorba despre sferturi posterioare de pui congelate, produse de compania Cedrob S.A., care au fost găsite contaminate cu Salmonella Enteritidis.

Numărul lotului retras este 191/3/23. Potrivit reprezentanților ANSVSA, această contaminare poate pune în pericol sănătatea publică, de aceea s-a decis retragerea produselor respective din magazinele din toată țara.

Consumatorii care au cumpărat acest lot de carne de pui sunt avertizați să nu o consume și să o returneze în magazinele unde a fost achiziționată. Magazinul va rambursa prețul bonului fiscal.

Salmonella poate cauza toxiinfecții alimentare grave, cu simptome precum diaree, vărsături și febră. Prin urmare, ANSVSA recomandă populației să fie extrem de atenți la loturile de produse alimentare consumate și să se asigure că acestea nesatisfac cerințele de siguranță alimentară.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Deputatul AUR Dumitru Focșa, cercetat pentru agresiune asupra soției pentru a doua oară

Deputatul AUR Dumitru Focșa este în centrul unui nou scandal de violență…