Peste 100 de persoane, printre care polițiști, jandarmi și voluntari locali îl caută pe micuțul Radu Ayan, în vârstă de doar 2 ani, care a dispărut duminică după-amiază în comuna Tudora, județul Botoșani.

Potrivit informațiilor disponibile, băiețelul se afla în vizită la rude împreună cu bunica sa, atunci când a plecat din casă fără a fi observat. Când familia nu l-a mai găsit, au fost alertate autoritățile pentru a demara operațiunile de căutare.

În prezent, zona este căutată cu ajutorul mai multor echipe formate din polițiști, jandarmi și pompieri, sprijiniți și de voluntari din comunitate. De asemenea, sunt folosite o șenilată și mai multe ATV-uri având în vedere terenul accidentat din zonă.

O cameră de supraveghere a surprins copilul mergând singur către pădure în jurul orei 15:00, însă eforturile de căutare nu au dus încă la niciun rezultat. Autoritățile roagă oricine are detalii despre băiețel să sune de urgență la 112.

Radu Ayan are aproximativ 1 metru înălțime, păr șaten-închis, ochi căprui și era îmbrăcat cu o bluză roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi albe și adidași cu luminițe la talpă. Familia este disperată, iar întreaga comunitate este mobilizată pentru a-l găsi cât mai curând pe micuțul dispărut. Speranța rămâne ca eforturile neobosite de căutare să aducă vestea bună mult așteptată.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…