foto: stirinews.ro

Gabriel Comănescu, proprietarul companiei Grup Sericii Petroliere (GSP), se confruntă cu noi probleme financiare după ce sediul central al companiei sale a fost scos la licitație publică de către un executor judecătoresc.

În conformitate cu publicația de vânzare emisă de Biroul Executor Judecătoresc Oană Silviu, licitația publică pentru vânzarea sediului central al GSP va avea loc pe 19 aprilie la ora 15:00. Imobilul cu sediul în municipiul Constanța, incinta Port – Dana 34, este o clădire de birouri cu regim de înălțime (P+3), suprafață construită la sol de 791 mp și suprafață desfășurată de 31.641 mp.

Conform documentului, licitația începe cu un preț de 6.641.736,00 lei, care reprezintă 100% din valoarea evaluată a imobilului prin raport de expertiză. În cazul în care acest preț nu va fi atins, vânzarea va fi reprogramată pentru o altă dată.

Executarea se face la cererea creditorilor urmăritori: Aquaterra Energy Limited, Sorin Țuguran și Săndel Duță.

Această lovitură financiară este una dintre multele probleme cu care se confruntă Gabriel Comănescu și compania sa. În luna ianuarie a acestui an, Tribunalul Constanța a decis să pună sub sechestru asigurator două nave, DM 155 și Adornate, în urma cererii depuse de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța împotriva Grup Servicii Petroliere Logistic SRL

Grupul de Servicii Petroliere (GSP) este compania cu cele mai mari datorii către Portul Constanța.

Conform declarațiilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, GSP are datorii de 8 milioane de lei la utilități, dintr-un total de 9 milioane de lei. În plus, GSP mai are o datorie de 20 de milioane de lei pentru chirii, la care se adaugă și penalități.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram