Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, se află în prezent internat într-o secție de psihiatrie pentru a se determina dacă mai este în stare să conducă autovehicule, după ce a fost prins de patru ori la volan în ultima lună, deși permisul său de conducere fusese retras din motive medicale.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, Dan Ilie Morega a fost internat luni seară în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu. Scopul internării este efectuarea unei expertize care să determine dacă fostul prefect mai are capacitatea de a conduce autovehicule.

Este important de menționat că internarea lui Dan Ilie Morega a fost voluntară, acesta fiind de acord să se supună expertizei psihiatrice pentru a se stabili dacă poate continua să conducă în siguranță.

În ultima lună, fostul prefect a fost depistat de patru ori la volan, în ciuda faptului că permisul său de conducere fusese retras pe motive medicale. Incidentele s-au petrecut de trei ori în județul Gorj și o dată în județul Mehedinți.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook