Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că formaţiunea politică pe care o conduce a început negocierile cu parlamentarii AUR, dar şi cu cei independenţi pentru susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Prezent într-o emisiune TVR 1, Ciolacu şi-a manifestat speranţa că UDMR şi celelalte minorităţi naţionale nu vor continua să susţină actualul guvern.

“Am început negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii independenţi. Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult. Nu ştiu nici UDMR cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, a afirmat Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, formaţiunile aflate la guvernare, atât PNL, cât şi USR PLUS, sunt măcinate de dispute politice în interior şi că “acest guvern nu este eficient”.

“Ei au problema lor. Prioritar nu e să guverneze. În acest moment, Guvernul României nu e un monolit. Sunt trei guverne în interiorul Guvernului României. PNL are drumului lui şi au congresul lor şi atunci domnul Orban cu domnul Cîţu au bătălia lor. Ei nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis. Problema majoră sunt scaunele lor. La USR PLUS au aceeaşi problemă, au congres. Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor din interiorul partidului. Cum să funcţioneze un astfel de guvern?”, a adăugat Ciolacu.

Copresedintele AUR George Simion spune că nu au existat negocieri sau discutii cu PSD despre o viitoare motiune de cenzura, asa cum a sustinut Marcel Ciolacu.

Aseara, la postul national de televiziune, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca a purtat negocieri si discutii cu AUR legate de o viitoare motiune de cenzura. Aceste negocieri nu au avut loc niciodata, nici discutii intre PSD si AUR legate de motiunea de cenzura. In primul rand, suntem foarte deranjati ca se fac afirmatii in spatiu public care nu sunt adevarate. Nu este normal ca domnul Marcel Ciolacu sa spuna ca PSD si AUR negociaza cu privire la aceasta motiune de cenzura, cand aceste negocieri nu au loc.

Pozitia noastra fata de arcul guvernamental este bine cunoscuta, AUR este in opozitie fata de aceasta struto-camila care ne conduce si AUR doreste plecarea cat mai rapida a acestui Guvern prin toate mijloacele democratice”, a precizat Simion la o conferinta de presa.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. Jandarm filmat în timp ce cade de pe cal, la cermoniile de 1 Decembrie

Un jandarm a fost filmat într-un moment stânjenitor, ieri, în timpul ceremoniilor…

Directorul Pfizer spune că oamenii vor trebui să se vaccineze anual împotriva Covid-19

Oamenii vor trebui cel mai probabil să se vaccineze anual împotriva Covid-19…

Înalta Curte a decis că Ion Iliescu poate fi anchetat în Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990

Înalta Curte a decis joi că fostul președintele Ion Iliescu poate fi…

Talibanii au emis un decret care spune că femeile trebuie să își dea consimțământul la căsătorie

Guvernul taliban din Afganistan a emis vineri un decret privind drepturile femeilor,…