foto – antena3.ro

Polițiștii din Capitală fac cercetări după ce persoane necunoscute au mâzgălit gardurile palatului lui Gigi Becali și pe cele ale bazei de pregătire, fiind scrise jigniri și amenințări la adresa patronului FCSB. Gigi Becali dă vina pe ultrașii din galeria FCSB, care sunt nemulțumiți de plecarea antrenorului Edi Iordănescu.

“Pleacă! Mori, Gigi!”, a fost scris pe gardul din Aleea Alexandru și “Satana, pleacă!”, a fost mesajul de pe zidul cantonamentului din Berceni.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare”, conform Poliției.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că vrea ca suporterii care i-au scris mesaje să facă puşcărie.

“Ameninţări! Nu mai stau să mă cert cu nimeni, că şi aşa am făcut puşcărie pentru că mi-au furat maşina. Am chemat, miliţia, am chemat procuratura, o să vadă criminalistica despre ce e vorba, le-am spus toată situaţia. Le-am spus că am vorbit cu Mustaţă şi că mi-a spus că au vrut aseară să vină la mine acasă. Deci e clar, este o chestie de teamă dacă voiau noaptea…. El zice că i-a oprit. Era linişte până când a venit el de la puşcărie, acum a început cu d-astea. Am dat zece milioane, că atât am dat, atunci atâta era, daţi-mi zece milioane, îmi iau jucătorii şi vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic! Nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe zece milioane, dar jucătorii îi iau. Dar cine are… Nu vedeţi Dinamo? Ei spun: <Domne, să vezi, că noi nu o să stăm aşa!> Şi le-am spus că eu nu fac nimic ilegal. Eu administrez o societate şi plătesc statului român taxe şi impozite. Nu vreau decât linişte. Nu vreau să am de-a face cu voi, nu mă interesează. Că a fost linişte. Cum a venit el de la puşcărie (n.r. – Mustaţă)… I-am zis: <Treaba ta, vezi că ai făcut şapte ani! Vezi că chiar dacă eşti nevinovat…> Că el îi cam instigă. Mesaje de amenininţare, că voiau să vină acasă… Lasă, mă, că vine miliţia, vine procurorul, vine criminalistica… Şi acolo, şi aici, reclamaţii, dosar, plângere penală şi gata! Acum o să vezi, penal, o să ia pe camere să vadă cine e. Vreau să răspundă penal, nu vreau să-i iert, vreau puşcărie să facă, ca să stea acasă liniştiţi!”, a spus Becali, citat de news.ro.

 

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Cinci morți în Ucraina, după ce un membru al Gărzii Naționale a deschis focul într-o fabrică militară

Un soldat al Gărzii Naționale Ucrainene a împușcat din motive necunoscute gărzile…

Interlop din clanul Duduianu, reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni, după ce a anunțat pe Facebook că vine în țară să se predea

Un membru al clanului Duduianu s-a predat autorităților române la întoarcerea în…

SUA resping cererea Rusiei de a bloca aderarea Ucrainei la NATO

SUA au respins cererea Rusiei de a exclude Ucraina din NATO, pe…

Rusia susține că nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea SUA cu privire la garanțiile de securitate cerute

Rusia nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea Statelor Unite sau…

ÎPS Teodosie rămâne în carantină, a decis joi Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanţa a decis, joi, să respingă ca neîntemeiată cererea Arhiepiscopului Tomisului…