Directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA a declarat miercuri că măștile faciale sunt mai bune decât vaccinul COVID-19 și că ar putea oferi chiar o protecție mai bună decât ar putea vreodată vaccinul COVID-19.

Vorbind într-o audiere a Senatului cu privire la COVID-19, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a spus că dacă toți oamenii ar purta măști corespunzator timp de șase până la 12 săptămâni, vor aduce pandemia COVID-19 sub control.

“Nu am de gând să comentez direct despre președinte, dar o să comentez în calitate de director al CDC că aceste măști sunt cel mai important instrument puternic de sănătate publică pe care îl avem”, a spus Redfield.

„De fapt, avem dovezi științifice clare care funcționează și sunt cea mai bună apărare a noastră. Aș putea chiar să spun că această mască este mai garantată pentru a mă proteja împotriva COVID-19 .

Redfield a explicat că un potențial vaccin COVID-19 poate avea un răspuns imun doar de 70% , pentru a proteja o persoană împotriva Coronavirusului.

Dacă nu primesc un răspuns imun, vaccinul nu mă va proteja, a spus Redfield în timp ce își ridica masca pe față.

Cu toate acestea, Redfield a declarat în ședința de miercuri că a făcut apel la americani să își asume responsabilitatea individuală și să poarte măsti, în special cei de 18-25 de ani.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Kadîrov îndeamnă Moscova să ia în considerare folosirea unei arme nucleare tactice în Ucraina

Ramzan Kadîrov, șeful regiunii rusești Cecenia, a declarat că Moscova ar trebui…

Forțele rusești s-au retras din orașul strategic Lyman din estul Ucrainei

Trupele rusești s-au retras din orașul strategic Lyman din estul Ucrainei “din…