foto: Facebook/Primaria Constanța

Primăria Constanța a solicitat sprijinul constănțenilor și al turiștilor pentru a obține titlul de Destinația Anului 2023, însă anunțul a stârnit furia locuitorilor, care au postat sute de comentarii negative pe pagina de Facebook a primăriei.

Campania a fost lansată pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța, îndemnând oamenii să voteze pentru oraș și pentru stațiunea Mamaia la categoria “Destinația anului 2023!”. Votul a început pe 20 martie și se va desfășura până pe 07 aprilie 2023.

ÎMPREUNĂ TRANSFORMĂM CONSTANȚA ÎN DESTINAȚIA ANULUI 2023❗
☀️Constanța și Mamaia au intrat în cursa pentru DESTINAȚIA ANULUI 2023!🌊Haideți să ne mobilizăm cu toții și să îi facem pe românii de pretutindeni să voteze pentru Constanța, orașul pe care îl iubim, se arată în mesajul postat de Primăria Constanța pe Facebook.

Cu toate acestea, reacția publicului a fost una puternic negativă, iar pagina de facebook a Primăriei Constanța a fost inundată cu sute de comentarii critice. Majoritatea constănțenilor nu sunt de acord cu faptul că orașul lor ar trebui să primească o astfel de distincție, considerând că sunt multe probleme nerezolvate în oraș care trebuie abordate înainte de a se angaja în campanii de marketing.

Aceștia au subliniat că bulevardele principale sunt “pline de săpături și lucrări intermiabile”, inclusiv strada Ștefan cel Mare care se află în ruine de peste 3 ani, ceea ce face dificilă vizitarea și explorarea orașului pentru turiști. Alții au menționat problemele de mediu, cum ar fi poluarea plajelor și mizeria din oraș.

Comentariile constănțenilor și ale celor care au copilărit în orașul de la malul Mării Negre au fost deosebit de critice și au sugerat că municipalitatea ar trebui să își concentreze eforturile asupra îmbunătățirii condițiilor din oraș, în loc să se concentreze pe obținerea de titluri și distincții.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram