Un muncitor român a fost împușcat în ambele picioare de către un preot, tot român, pe Muntele Athos, iar acum riscă să rămână fără ambele picioare.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, când preotul a devenit furios pe o pisică și a încercat să tragă după ea cu o pușcă, fără să țină cont că muncitorul se afla în apropiere. Din păcate, bărbatul a fost lovit de gloanțe și a căzut la pământ, fiind grav rănit.

Preotul i-a cerut bărbatului să declare în fața poliției că a fost rănit într-o partidă de vânătoare de mistreți, promițând că îl va ajuta și îl va trimite acasă. Cu toate acestea, nimic din ceea ce a fost promis nu s-a întâmplat, iar bărbatul a rămas singur în spital, fără nicio asistență din partea preotului.

Starea bărbatului s-a deteriorat de la o zi la alta, iar familia sa a cerut ajutorul Consulatului României în Salonic. Acesta a intervenit și a ajutat bărbatul să dea o nouă declarație în fața poliției, în care să explice exact ce s-a întâmplat.

Preotul a fost pus sub acuzare penală, iar bărbatul se află în continuare în spital, unde medicii spun că este posibil să îi fie amputate ambele picioare.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Avertizare meteo: Averse torențiale, vânt puternic și grindină în mai multe regiuni ale țării

În intervalul 13 iunie, ora 17 – 14 iunie, ora 6, meteorologii…

Video: Cântărețul de manele Babasha, huiduit de public la concertul Coldplay

Un moment controversat a avut loc miercuri seară la concertul Coldplay desfășurat…

Datoria externă a României a crescut cu 1,8 miliarde de euro în primele patru luni ale anului 2024

Conform informațiilor furnizate de Banca Națională a României (BNR), datoria externă totală…