O oaie vie a fost descoperită sâmbătă noaptea în portbagajul unui autoturism înmatriculat în Germania, oprit de poliție pe autostrada A2, în apropiere de localitatea Boxtel din Olanda. Animalul fusese furat anterior dintr-o grădină zoologică din Eindhoven, iar șoferul mașinii, un cetățean român în vârstă de 37 de ani, a fost arestat.

Potrivit poliției olandeze, mașina a fost oprită pentru un control de rutină, după ce agenții au observat că șoferul conducea haotic, probabil fiind sub influența alcoolului. În momentul în care au verificat portbagajul autoturismului, polițiștii au găsit oaia vie.

Animalul nu prezenta răni și a fost dus la un adăpost din localitatea Ravenstein. Ulterior, angajații grădinii zoologice Eigen Wijs din Eindhoven au recunoscut oaia ca fiind una dintre cele furate în ultimele zile. O purtătoare de cuvânt a grădinii zoologice a declarat că hotul intenționa cel mai probabil să sacrifice animalul.

Șoferul român se află în continuare în custodia poliției olandeze, urmând a fi anchetat pentru conducere sub influența alcoolului și furt. De asemenea, poliția investighează modul în care a reușit să sustragă oaia din grădina zoologică.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat în Marea Neagră, lângă Sfântul Gheorghe

Sâmbătă dimineață, Autoritatea Navală Română a raportat scufundarea unei nave sub pavilion…