foto: evenimentvalcean.ro

O tragedie îngrozitoare a avut loc în Botoșani, unde o mamă tânără și-a aruncat cei doi copii de la balconul unui hotel din oraș. Din păcate, unul dintre copii, în vârstă de doar 2 ani, a murit, în timp ce fratele său mai mare, în vârstă de 3 ani, a fost transportat de urgență în stare gravă la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

Evenimentul tragic a avut loc în timpul nopții, iar înainte de a săvârși acest act îngrozitor, mama, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis un mesaj text soțului ei. Polițiștii care anchetează cazul suspectează că aceasta ar fi premeditat gestul său.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și este acuzată de tentativă de omor și omor calificat. 

Tragedia a dus la decesul imediat al băiețelului de 2 ani, în timp ce celălalt copil se luptă acum pentru viața lui. Mama, care a intenționat inițial să sară și ea de la etaj, a fost împiedicată de echipele de intervenție și a fost imobilizată.

Comunicat Poliție:

“la data de 20.08.2023, IPJ Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, și-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, și amenință că se va sinucide.

Cei 2 minori au fost transportați la spital, în stare gravă.

La fața locului s-a deplasar un negociator, care a purtat discuții cu femeia.

Minorul, în vârstă de 2 ani, a decedat la spital. 

Femeia a fost coborâtă în siguranță si transportată la spital (sub supravegherea polițiștilor), pentru investigații medicale. 

Ulterior, aceasta a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani. 

Cercetări în vederea clarificării împrejurărilor producerii evenimentului.”

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook