Un zbor American Airlines de la Miami la Londra s-a întors în SUA după ce un pasager a refuzat să poarte mască de protecție, scrie USA TODAY.

Zborul a decolat miercuri, în jurul orei 20.00, ora locală, și a aterizat din nou pe Aeroportul Internațional din Miami aproximativ 90 de minute mai târziu, potrivit flight tracker. Purtătorul de cuvânt al American Airlines, Curtis Blessing, a confirmat că zborul s-a întors la Miami “din cauza unui client perturbator care a refuzat să respecte cerința federală privind masca”.

Blessing a confirmat, de asemenea, că forțele de ordine locale au fost trimise la aeronavă după ce aceasta s-a întors la aeroport.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Miami-Dade a declarat pentru Usa Today că o femeie în vârstă de 40 de ani a fost escortată din avion pentru că a refuzat să poarte o mască de protecție.

Poliția nu a arestat-o pe femeie, iar purtătorul de cuvânt al departamentului a declarat că American Airlines va gestiona incidentul pe cale administrativă. Femeia a fost plasată pe lista de clienți care nu au voie să zboare, în așteptarea unei investigații din partea companiei aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Rusia spune că va debloca accesul la porturile ucrainene din Marea Neagră doar dacă se elimină sancțiunile împotriva ei

Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că va lua în considerare…

Comandanții de rang înalt au refuzat să părăsească uzina Azovstal din Mariupol

Niciun comandant nu a părăsit până acum combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol,…

Blocada porturilor ucrainene și criza alimentară mondială în creștere determină Casa Albă să trimită rachete anti-navă în Ucraina

Casa Albă lucrează pentru a pune rachete avansate anti-navă în mâinile militarilor…

Zakharova: Rusia nu a amenințat niciodată cu arme nucleare

Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat…