Farul Constanța și Galatasaray se vor întâlni într-un meci de verificare, duminică, 5 septembrie, de la ora 11. Partida se va desfășura la Istanbul, locul unde Gică Hagi a trăit cele mai mari satisfacții ca jucător.

Întâlnirea reprezintă un bun prilej de pregătire pentru ambele formații, trupa pregătită de Fatih Terim fiind calificată și în grupele Europa League, în timp ce Farul își dorește un parcurs cât mai bun în acest sezon de Liga 1.

“Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenții echipei au fost convocați la loturile naționale de juniori, tineret și seniori și nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toți ceilalți care vor face această deplasare” a declarat președintele clubului , Gheorghe Popescu, component al “Cim Bom Bom” în perioada 1997-2001 și autorul golului decisiv care a dus Cupa UEFA pe malul Bosforului.

Palmaresul lui Galatasaray cuprinde 22 de titluri de campioană, 18 Cupe ale Turciei, 16 Supercupe, 1 Cupă UEFA, 1 Supercupă a Europei.

Pentru Farul nu vor putea evolua în acest meci 14 jucători, convocați la loturile naționale: Aioani și Ghiță (la seniori), Pitu și Georgescu (naționala U21), Grameni, Andronache, Buta, Grosu, Bîrzu (toți la U 20), Bodișteanu, Popescu, Lazăr, Sîrbu (toți la U19) și Sali (la U17).

În afara acestora, la acțiunile loturilor naționale din luna septembrie, au mai fost convocați, la lotul Under 18, alți patru jucători constănțeni: David Maftei, Vlasti Martinovic, Ștefan Duțu și Denis Bujor (jucători de câmp).

Sursa: Farul Constața

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Cinci morți în Ucraina, după ce un membru al Gărzii Naționale a deschis focul într-o fabrică militară

Un soldat al Gărzii Naționale Ucrainene a împușcat din motive necunoscute gărzile…

Interlop din clanul Duduianu, reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni, după ce a anunțat pe Facebook că vine în țară să se predea

Un membru al clanului Duduianu s-a predat autorităților române la întoarcerea în…

Rusia susține că nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea SUA cu privire la garanțiile de securitate cerute

Rusia nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea Statelor Unite sau…

SUA resping cererea Rusiei de a bloca aderarea Ucrainei la NATO

SUA au respins cererea Rusiei de a exclude Ucraina din NATO, pe…

ÎPS Teodosie rămâne în carantină, a decis joi Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanţa a decis, joi, să respingă ca neîntemeiată cererea Arhiepiscopului Tomisului…