Tribunalul Constanța a decis, miercuri, 15 decembrie, suspendarea Hotărârii Consiliului Local Constanţa nr. 294/31.08.2021 privind aprobarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Municipiului Constanţa, Decizia instanței este executorie și poate fi atacată cu recurs.

Admite cererea de suspendare a Hotărârii Consiliului Local Constanţa nr. 294/31.08.2021 privind aprobarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Municipiului Constanţa, formulată de catre reclamanţii (…), în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local Constanţa. Dispune suspendarea Hotărârii Consiliului Local Constanţa nr. 294/31.08.2021 privind aprobarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Municipiului Constanţa, până la soluţionarea fondului cauzei”, se arată în decizia judecătorilor

Zona Peninsulară a Constanţei a devenit zonă preponderent pietonală pe data de 15 noiembrie 2021. Deplasarea autovehiculelor în zonă se făcea doar pe baza unui permis de acces, eliberat de Primăria Municipiului Constanța.

Regulamentul a stârnit reacţii dure din partea agenţilor economici, dar şi a rezidenților care au încercat în nenumărate rânduri să convingă Primăria să modifice regulamentul, dar fără rezultat.

Decizia de astăzi a Tribunalului Constanța este executorie, iar traficul rutier va fi redeschis tuturor autovehiculelor.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

A murit Paco Rabanne. Creatorul de modă avea 88 de ani

Paco Rabanne, cunoscut pentru parfumurile și creațiile sale de modă, a murit…