Un tânăr cu probleme de comportament a stârnit revoltă și indignare pe internet, după ce a publicat o serie de filmulețe în care umilește mai multe persoane, aruncă cu sticle și scaune de pe balconul hotelului și chiar le propune unor mame să-și omoare copiii în schimbul a 2000 de lei.

În filmările postate pe internet se observă cum individul aruncă cu scaune de la etajul imobilului unde este cazat în stațiunea Mamaia, dar și cu alte obiecte inclusiv o sticlă, chiar dacă în zonă trec oameni. În plus tânărul a oprit mai multe femei pe stradă, spunându-le că le dă 2.000 de lei, dacă își omoară copiii.

Poliția din Constanța a început o anchetă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că se fac cercetări după imaginile apărute pe rețelele sociale și că până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere.

“În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. Jandarm filmat în timp ce cade de pe cal, la cermoniile de 1 Decembrie

Un jandarm a fost filmat într-un moment stânjenitor, ieri, în timpul ceremoniilor…

Directorul Pfizer spune că oamenii vor trebui să se vaccineze anual împotriva Covid-19

Oamenii vor trebui cel mai probabil să se vaccineze anual împotriva Covid-19…

Constanța: Incendiu puternic la mai multe barăci, pe strada Justiției

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la mai multe barăci, pe strada…

1 Decembrie – Ziua Națională a României

1 decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal din istoria României, dată la care…