Un bărbat de 62 de ani din București este cercetat sub control judiciar după ce și-a aruncat propriul câine de la etajul 5 al blocului în care locuia, în urma unui conflict cu soția sa.

Potrivit unui comunicat al Poliției Municipiului București, incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:00, când o persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat și-a aruncat câinele de la etaj. La fața locului s-au deplasat atât polițiști cât și un medic veterinar.

În urma anchetei efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauza unui conflict izbucnit cu soția sa, bărbatul de 62 de ani a luat câinele și l-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia. Ca urmare a căderii, câinele a suferit leziuni grave care i-au cauzat decesul.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore fiind acuzată de uciderea animalului, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere cu intenție a unui animal, fără drept.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

CFR reduce viteza trenurilor în acest weekend din cauza caniculei extreme

În acest weekend, traficul feroviar din România va fi afectat de temperaturile…