Un tânăr în vârstă de 21 de ani a accidentat o femeie în municipiul Caracal în timp ce se afla la volanul mașinii sub influența alcoolului și a drogurilor. Potrivit surselor G4media.ro, șoferul este polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

Inițial, agenții ajunși la fața locului au fost informați că la volan ar fi fost o tânără de 24 de ani, însă ulterior ancheta a stabilit că de fapt la volan se afla un bărbat de 21 de ani. Acesta a fost testat și s-a descoperit că avea alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat precum și prezența a două substanțe psihoactive în organism.

Accidentul s-a produs pe strada Vornicu Ureche din Caracal în jurul orei 05:50, când mașina condusă de polițist a accidentat o femeie de 33 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția efectuează în prezent cercetări pentru clarificarea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier, fiind deschis un dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook