Rudele lui Novak Djokovic au afirmat că guvernul australian vrea să îl “captureze” și să îl deporteze, în ciuda faptului că tenismenul a câștigat o bătălie juridică împotriva deciziei de revocare a vizei sale, scrie The Thelegraph.

Djordje Djokovic, fratele său, ar fi declarat: “Ceea ce putem face este să facem cunoscut acest lucru în toate rețelele de socializare – vor să-l captureze și să-l închidă din nou pe Novak.”

El a adăugat: “În prezent, ne consultăm cu privire la următorii pași. El este în acest moment cu avocații săi în camera în care au fost în timpul audierii, gândindu-se la opțiuni.”

Comentariile au părut să contrazică rapoartele anterioare potrivit cărora Djokovic a fost deja arestat. El se află în prezent la biroul avocatului său, unde se pare că există o prezență majoră a poliției afară.

Guvernul australian l-ar putea expulza pe Novak Djokovic în cursul zilei de astăzi, în ciuda faptului că un judecător a anulat în mod dramatic o decizie de revocare a vizei sale de intrare.

Însă, potrivit unor informații neconfirmate, luni dimineață, jucătorul de tenis a fost arestat, citându-l pe tatăl său, în timp ce guvernul își continuă planurile de a-l deporta.

Iar ministrul Imigrației, Alex Hawke, ar putea totuși să îl deporteze pe noi motive, potrivit BBC.

Djokovic a fost scos mai devreme din carantină într-o dubă albă, în urma unui ordin al judecătorului Anthony Kelly.

Sârbul în vârstă de 34 de ani nu este vaccinat și a fost reținut la sosirea în Australia, joi, după ce autoritățile au spus că nu îndeplinește condițiile de intrare.

Cu toate acestea, judecătorul Kelly a declarat că se pare că Djokovic a primit scutirea medicală necesară de la vaccinarea Covid-19 înainte de a se deplasa la Melbourne pentru Australian Open și că a prezentat dovezi în acest sens când a aterizat.

“Ideea care mă agită oarecum este ce ar fi putut face mai mult acest om?”. a declarat judecătorul Kelly, în timp ce avocații lui Djokovic au contestat decizia guvernului de a-i revoca viza.

Cu toate acestea, saga ar putea continua, deoarece instanța a constatat că ministrul australian al imigrației are dreptul de a-și exercita personal puterea de a-i revoca din nou viza.

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. George Simion, stropit cu cerneală la Iași

Copreședintele AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală, luni, la Iaşi,…

Rusia avertizează Japonia să nu se amestece în criza din Ucraina

Echipa ministrului rus de externe a avertizat Japonia să nu se amestece…

ÎPS Teodosie a primit trei amenzi într-o singură zi. Arhiepiscopia Tomisului transmite că sunt “ilegale”

ÎPS Teodosie a primit trei amenzi pentru nerespectarea carantinei într-o singură zi.…

SUA le cere cetățenilor americani să părăsească imediat Ucraina

Departamentul de Stat al SUA a cerut evacuarea cetățenilor americani din Ucraina,…

ÎPS Teodosie, amendat cu 1000 de lei pentru că nu a respectat carantina

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost amendat, luni, de poliţiştii constănţeni cu…