Șefa Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisar șef Mădălina-Sorina Vlangăr, a declarat marți că decesul Laurei Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, a fost cauzat de asfixie mecanică prin înec, fără urme de violență.

Potrivit șefei IPJ Constanța, rezultatul analizelor toxicologice încă nu este gata, iar anchetatorii iau în calcul fie un act suicidar, fie un accident, având în vedere că marea era agitată în ziua incidentului și salvamarii arboraseră steagul roșu.

Mădălina-Sorina Vlangăr a menționat că polițiștii au ajuns în două minute pe plaja din Mamaia, după ce au fost anunțați prin 112 că s-a descoperit un cadavru. La fața locului nu au fost constatate urme de violență, însă s-au ridicat imagini video și au fost audiați martori.

De asemenea, șefa IPJ Constanța a afirmat că polițiștii au desfășurat activitățile în mod prompt, nefiind cazul unei sancțiuni disciplinare.

„Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă. Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment, nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidar, fie un accident. Când spun accident, spun autoprovocat, fără intervenţia altei persoane”, a declarat şefa IPJ Constanţa, Mădălina Vlangăr.

Tânăra găsită fără suflare pe plaja din Mamaia a fost identificată drept Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută în mediul online sub numele de DJ Lalla. Laura era originară din Turda, județul Cluj, și avea mii de fani în mediul virtual.

Cadavrul tinerei a fost descoperit de turiștii care se plimbau joi dimineața pe plaja din Mamaia Nord. Aceștia au sunat imediat la 112, însă echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Laura.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook