WhatsApp intenționează să reintroducă politica de confidențialitate actualizată care a declanșat o reacție masivă împotriva aplicației de mesagerie deținută de Facebook.

Compania a declarat că va notifica utilizatorii despre noua politică de confidențialitate „în următoarele săptămâni” și va oferi mai multe informații despre modificări înainte de a le solicita utilizatorilor să accepte noii termeni.

„În următoarele săptămâni, vom afișa un banner în WhatsApp care oferă mai multe informații pe care oamenii le pot citi în ritmul lor”, scrie WhatsApp într-o postare pe blog.

„Am inclus și mai multe informații pentru a încerca să soluționăm problemele pe care le auzim. În cele din urmă, vom începe să le reamintim oamenilor să revizuiască și să accepte aceste actualizări pentru a continua să folosească WhatsApp. ”

Politica de confidențialitate este aceeași cu cea pe care a introdus-o compania în ianuarie, pe care a amânat-o ulterior pe fondul unor nemulțumiri în creștere. Un purtător de cuvânt al WhatsApp a confirmat că utilizatorii vor trebui în cele din urmă să fie de acord cu noile condiții până pe 15 mai, când va intra în vigoare noua politică.

Politica de confidențialitate actualizată se referă la recenta intrare a Facebook pe piața de comerț. Pentru WhatsApp, aceasta a însemnat o extindere a instrumentelor de mesagerie de afaceri ale aplicației și adăugarea de noi funcții de cumpărături în cadrul aplicației. Noii termeni abordează mai explicit rolul pe care îl joacă Facebook în activarea acestor interacțiuni. După cum a subliniat The New York Times luna trecută, acest lucru ar putea duce la interacțiuni cu companiile de pe WhatsApp influențând anunțurile pe care le vedeți pe Facebook.

Dar faptul că WhatsApp a impus modificările utilizatorilor fără avertisment și neîncrederea generală față de Facebook s-a dovedit a fi o rețetă perfectă pentru „dezinformare” și „confuzie” pe scară largă.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Vladimir Putin a declarat că are “un mare respect” pentru poporul și cultura Ucrainei

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat miercuri că a respectat întotdeauna poporul…

Putin a semnat un decret potrivit căruia centrala nucleară din Zaporojie aparține acum Rusiei

Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care a declarat…

Oficiali americani spun că Ucraina se află în spatele mașinii-capcană care a ucis-o pe fiica naționalistului rus Aleksandr Dughin

Oficiali ai serviciilor secrete americane susțin că Ucraina este responsabilă pentru o…

Mexic: Primarul orașului San Miguel Totolapan și alte 18 persoane au fost împușcate mortal, după ce membrii unui cartel au deschis focul în interiorul primăriei

Bărbați înarmați care au legături cu crima organizată au deschis focul asupra…

Anchetă privind un sirop de tuse după ce 66 de copii au murit în Gambia

Organizația Mondială a Sănătății a emis o alertă cu privire la patru…

Provincia chineză Xinjiang suspendă călătoriile în afara regiunii din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19

Regiunea vastă Xinjiang din China este cea mai recentă zonă care a…

Statele OPEC+ vor să crească prețul petrolului printr-o reducere importantă a producției

Arabia Saudită și Rusia, acționând în calitate de lideri ai cartelului energetic…

Procesul lui Kevin Spacey pentru abuz sexual va începe joi la tribunalul federal din Manhattan

Kevin Spacey, actor laureat cu premiul Oscar, va fi judecat joi într-un…

Rezervele de gaz ale Europei sunt aproape pline pentru iarnă. Directorul AIE se teme că anul viitor ar putea fi foarte dificil

În timp ce depozitele de gaz ale Europei pentru această iarnă sunt…