foto: Antena3

Două fete de 13 și de 16 ani au murit pe loc, iar doi tineri sunt în stare gravă, după un accident de circulație produs în localitatea Cobadin din judeţul Constanţa. Potrivit polițiștilor, mașina în care se aflau cele două fete era condusă de un minor de 16 ani.

Accidentul s-a produs în aporpierea benzinăriei din Cobadin, după ce șoferul unui Volkswagen Golf a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un autoturism marca BMW.

„Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani. Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul Poliției.

Foto: Antena3

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram