Tânărul de 27 de ani, rănit în urma exploziei de la Petromidia spune că nu se simte bine, așa cum a anunțat compania într-un comunicat transmis duminică.

Rompetrol – KMG International a transmis duminică un comunicat de presă în care oferea informații despre starea de sănătate a răniților.

Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialişti din Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”, starea celor muncitori răniţi mai grav este stabilă, avand arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului. Duminică dimineaţa s-a primit acordul din partea medicilor pentru transferul lor în străinătate”, transmite compania.

Tot în aceeași postare, Rompetrol a scris că tânărul de 27 de ani se recuperează rapid. „Colegul de 27 de ani internat în Constanţa a început să meargă si se recuperează rapid după intervenţia chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Constanta estimează că în perioada urmatoare acesta va fi externat”.

Laurenţiu Zaim, tânărul rănit in explozie spune că informațiile transmise de Rompetrol sunt total eronate. Acesta spune că abia se poate ridica din pat, cu sacrificii foarte mari și ajutor din partea asistentelor.

“Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia ma pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari și ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am putin și joc și fotbal.

O fractură de os nu se reparî în 4 zile. Să va fie rușine !!! Semnat tânărul de 27 de ani”.

Un bărbat a murit şi cinci au fost răniţi, vineri, în urma unei explozii urmate de un incendiu la Rafinăria Petromidia.

Doi dintre ei, grav răniţi, vor fi transferaţi la un spital din străinătate.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook