Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut, în discursul său din Parlament la votul de învestire a Guvernului Ciucă, că PSD este “cel mai responsabil și mai stabil partid din România, care va pune capăt haosului sanitar și îi va scoate pe români din sărăcie. El i-a criticat inclusiv pe Florin Cîțu și pe Klaus Iohannis, care au spus, în această vară, în mai multe rânduri, că „România a învins pandemia”.

„A fost prea multă suferință în România în ultima perioadă am pierdut prea multe persoane dragi. Acest lucru este inadmisibil, iar aici statul are o mare parte din vină. Am venit la guvernare pentru că e momentul ca oamenii să audă în sfârșit tot adevărul, doar așa se va restabili încrederea în autorități. Nu voi minți niciodată că am învins pandemia. Nu putem face asta și în niciun caz singuri, doar împreună într-un parteneriat real putem să ținem lucrurile sub control. trebuie să dărâmăm zidul de ură care s-a înălțat între vaccinați și nevaccinați”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, din Parlament.

“Deciziile pe care le luăm pot schimba direcţia naţiunii pentru anii următori. Au fost doi ani pierduţi, doi ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat.

Suntem într-un punct critic care necesită o decizie fundamentală. PSD este cel mai responsabil şi mai stabil partid din România, de aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea următoare: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea pentru a opri, pentru a fi alături de români şi a stabiliza ţara.

Am acceptat această provocare pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate şi pentru asta am decis să intrăm cu prima linie a partidului. 

Am propus oameni cu experienţă politică, am venit cu profesionişti din mediul privat, medici de excepţie, nu e timp de experimente, trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi.

Pandemia nu s-a terminat: să dărâmăm zidul urii dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi”, a spus, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Ciolacu, către Diana Șoșoacă: Vă rog să purtaţi mască. Dreptul meu la viață nu se negociază

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a atenționat-o pe Diana Șoșoacă, în plenul…

Video. Un român a intrat cu TIR-ul într-un avion, pe o autostradă din Germania

Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion care a aterizat…

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța, provocat de persoane fără Certificat Covid

Mai multe persoane au provocat un scandal, vineri seară, la Târgul de…

Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară pentru cei care vin din state non-UE

Autoritățile române au decis duminică să introducă obligativitatea prezentării unui test negativ…