Partidul Verde Constanța a organizat astăzi, 6 septembrie, un protest simbolic pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, locul unde primăria a promis în mod repetat că vor fi terminate lucrările de modernizare.

Potrivit unui comunicat al formațiunii politice, autoritățile locale au tot amânat termenul-limită de finalizare a lucrărilor, de la 30 aprilie 2022, la 30 iunie 2022 și mai recent la 1 septembrie 2023. Însă, în ciuda promisiunilor ferme, strada rămâne în continuare un șantier.

“Am venit astăzi cu un covor roșu și o panglică de inaugurare simbolică pentru a atrage atenția asupra absurdului situației create de eșecul repetat al promisiunilor autorităților”, se arată în comunicat. Partidul Verde solicită primăriei să-și respecte cuvântul dat și să finalizeze lucrările cât mai curând, pentru a oferi locuitorilor infrastructura promisă.

Protestul de astăzi vine în contextul în care autoritățile locale au anunțat o nouă dată-limită pentru încheierea lucrărilor: 30 septembrie 2023. Rămâne de văzut dacă de această dată promisiunea va fi onorată, sau dacă cetățenii se vor lovi din nou de lipsa de eficientă a administrației locale din Constanța.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook