Frații Tate au scăpat de arestul la domiciliu și vor fi supuși controlului judiciar, conform deciziei Curții de Apel București.

În urma apelului făcut de cei patru inculpați din dosarul fraților Tate – Tristan Tate, Andrew Tate și cele două presupuse complice – Curtea de Apel București a emis o decizie definitivă prin care a impus controlul judiciar până pe data de 2 octombrie. Hotărârea vine după ce aceștia au trecut peste o perioadă de peste 6 luni în care au fost în arest preventiv și apoi în arest la domiciliu.

Prin măsura controlului judiciar, cei patru sunt restricționați să părăsească teritoriul municipiului București și al județului Ilfov, cu excepția cazului în care primesc aprobarea autorităților de investigație penală. De asemenea, le este interzis să intre în contact cu martorii din dosar, în caz contrar riscând revocarea controlului judiciar și revenirea în arest.

Frații Tate și cele două inculpate din dosar au fost arestați în decembrie 2022 și sunt cercetați pentru acuzații de viol, constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

EURO 2024: România pierde cu 0-2 în fața Belgiei

Naționala de fotbal a României a suferit o înfrângere dureroasă în fața…