Un scandal de proporții a avut loc într-un bloc din Timișoara, unde un locatar a aruncat o centrală de apartament peste mașina administratorului. Incidentul șocant a avut loc într-un cartier de la periferia orașului și a atras atenția autorităților și a vecinilor din zonă.

Potrivit martorilor, tânărul implicat în incident a fost observat într-o stare de ebrietate pe parcursul întregii zile. Seara, sub influența alcoolului, acesta și-a amintit de conflictele anterioare pe care le avea cu administratorul blocului și a decis să se răzbune într-un mod extrem.

Administratorul blocului a povestit că a primit un telefon de la un vecin, care l-a anunțat că locatarul a aruncat o centrală pe capota mașinii sale. În momentul în care acesta a coborât să vadă ce se întâmplă, tânărul a devenit recalcitrant și a început să-i adreseze injurii și amenințări. În ciuda încercărilor de a-l calma, administratorul a declarat că a fost lovit de către agresor.

În urma acestui incident șocant, tânărul a fost internat la secția de Psihiatrie pentru evaluare și tratament. Autoritățile investighează cazul și vor lua măsurile legale necesare în funcție de concluziile anchetei.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook