Serviciile secrete ucrainene obțin informații de la persoane din anturajul președintelui rus Vladimir Putin, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării, Andrii Chernyak, într-un interviu acordat la 14 februarie pentru presa greacă Lefimerida.

“Aceștia sunt oameni dincolo de orice suspiciune, cunoscuți ca susținători ai ‘Marii Rusii'”, a spus el. “Există o mulțime de oameni în jurul lui Putin care nu susțin politica sa față de Ucraina”.

Chernyak a remarcat că aliații lui Putin ajută serviciile secrete ucrainene nu din bune intenții față de Ucraina, ci pentru propriul lor beneficiu.

“Cineva (o face) pentru a salva o viață, cineva – pentru că pierde bani”, a explicat el. “După invazia Ucrainei, mai multe persoane au început să piardă bani și influență foarte repede. Nu le place acest lucru”.

Chernyak a mai adăugat că acești oameni de la Kremlin vor putea să-l răstoarne pe Putin doar atunci când acesta va fi suficient de slăbit. În acest moment, ei nu sunt pregătiți.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat în Marea Neagră, lângă Sfântul Gheorghe

Sâmbătă dimineață, Autoritatea Navală Română a raportat scufundarea unei nave sub pavilion…