Marcel Ciolacua a anunțat că va solicita informații cu privire la o vilă renovată cu sume uriașe de pe Bulevardul Aviatorilor din București. În urma investigațiilor jurnaliștilor de la Recorder, se estimează că lucrările de renovare și amenajare ale acestei vile, proprietate a RA-APPS, se ridică la aproximativ 7 milioane de euro.Potrivit surselor, există speculații cu privire la faptul că această locuință ar putea fi destinată președintelui Klaus Iohannis.

Într-o declarație de presă, Marcel Ciolacu a afirmat că nu știe dacă vila este destinată președintelui Klaus Iohannis. El a precizat că va solicita secretarului general al Guvernului toate informațiile legate de cheltuielile și destinația acestei vile.

„În primul rând, nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat din presă aceste sume. Este o vila a RA-APPS, nu este nici prima, nici ultima unde se fac investiții. Ele au fost renunțări de la anumite partide politice. Cu certitudine, astăzi, eu Marcel Ciolacu nu vă pot răspunde dacă e pregătită pentru președinte sau nu, sau pentru alt demnitar”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a subliniat că, potrivit legii, șefii de stat au dreptul la o locuință de stat, care poate fi și închiriată.

„Se închiriază. Știți foarte bine că altă vilă a mai fost pregătită în trecut pentru președintele Băsescu și a avut cu totul altă destinație. S-a închiriat la o sumă consistentă către o Ambasadă”, a spus Ciolacu care a promis că va solicita detalii în acest caz.

Investigația realizată de jurnaliștii de la Recorder dezvăluie că renovarea și amenajarea acestei vile de pe Bulevardul Aviatorilor din București au un cost estimat de 7 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Ucraina: Nouă persoane, printre care trei copii, au murit în urma unui atac rusesc în regiunea Dnipropetrovsk

Nouă persoane au fost ucise în urma unor lovituri cu rachete rusești…